<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Vanzelfsprekend weet jij prima wat dit bordje in jouw dorp of op jouw woon-werkroute betekent.

boete parkflyrent

Helaas is het voor de gemiddelde bezoeker van ons mooie land niet altijd even duidelijk, en komt het dus wel 's voor dat je bij thuiskomst een boete aantreft. Boetes worden in Nederland namelijk altijd op kenteken uitgeschreven en niet op naam, dus komen ze op jouw mat te liggen. Heb je dus een boete uit je parkeerperiode bij ParkFlyRent, dan dragen wij hier uiteraard zorg voor, en kost het jou niks. Sterker nog, het levert je zelfs een extraatje op! 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Mail ons een scan van de boete (acceptgiro niet nodig, alleen de boete zelf is genoeg). Wij betalen de boete direct aan de bekeurende instantie en vervolgens maken we aan jou € 10 over voor de moeite. Dat was het, je bent klaar!

Je hoeft dus niks voor te schieten. Wij belasten de boete weer door aan de huurder in kwestie, ook daar hoef jij niks voor te doen. 

Ik heb geen scanner, wat nu?

Dan kun je de boete ook gewoon per post opsturen naar:

ParkFlyRent
Beechavenue 54
1119PW Schiphol-Rijk

Foto's van boetes kunnen we in principe niet accepteren, omdat we vinden dat de huurder ook recht heeft op een goede kwaliteit scan van een boete aangezien we die aan hem/haar doorbelasten. 

Moet ik nog ergens op letten?

Controleer graag voor je de boete doorstuurt of de kwaliteit van de scan goed genoeg is (goed leesbaar en met logo en betalingskenmerk goed zichtbaar), en uiteraard of de boete wel vanuit de periode was dat de auto bij ons stond.