Home

Parkeer gratis bij Eindhoven Airport

En verhuur je auto volledig verzekerd, zonder gedoe

Reserveer mijn parkeerplek

Hoe werkt onze gratis parkeerservice?

Terwijl jij op reis bent, delen we jouw auto met zorgvuldig geselecteerde huurders

ParkFlyRent winnaar ANWB Prijs en Bovag

Reserveer je parkeerplek


Zodra je de vliegreis hebt geboekt, kan je een parkeerplek reserveren. Vertel ons iets meer over je reis en je auto, en we bevestigen zo snel mogelijk of je voldoet aan de voorwaarden.

Op de dag van vertrek


Je rijdt met je eigen auto naar onze parkeerplek op 100m van de ingang van Eindhoven Airport, dat kan 24/7. Daar vul je de laatste gegevens in op de gebruikersovereenkomst, drop je de sleutels in de beveiligde afstortkluis en loop je regelrecht de terminal in. Daarna maken wij je auto schoon, registreren eventuele schades en matchen jouw auto aan de boeking van een gescreende huurder, die jouw auto keurig verzekerd huurt.

Bij aankomst


Als jij terugkomt, loop je naar je auto, haal je de sleutel uit de kluis en rij je gelijk door naar huis. Eenmaal thuis heb je van ons al een mailtje met je verhuuropbrengst en krijg je dat binnen 3 dagen overgemaakt.

Reserveer mijn parkeerplek

Wij bieden de enige gratis parkeerplek bij Eindhoven Airport, 24/7 bereikbaar! Je parkeert lekker makkelijk op 1 minuut lopen van Eindhoven en komt terug bij een fris gewassen auto. Parkeren en wassen is altijd gratis, en vaak verdien je er ook nog een leuk bedrag bovenop.

 

consumentenbond quote april 2016

Vertel me meer

Waar er over ons geschreven en gesproken werd