<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Langer dan een maand parkeren? Dan kun je in aanmerking komen voor een garantievergoeding!

Sommige van onze parkeerders reizen vaak voor langere tijd, en hebben hun auto dan ook een lange periode niet nodig. Voor ons is het juist erg welkom dat we auto's lang beschikbaar hebben, en dat maken we dus ook graag aantrekkelijk voor je. Is jouw auto goed te verhuren? Dan bieden we je graag een garantievergoeding!

Wat moet ik daarvoor doen?

Heel weinig: maak een account aan, reserveer een parkeerplek en vermeld in het vakje 'opmerkingen' dat je graag een voorstel voor een garantievergoeding ontvangt. Wij beoordelen dan hoe goed verhuurbaar je auto is en sturen je dan (meestal nog dezelfde dag) een reactie. Voor een nieuwe, grote auto in een drukke periode bieden we natuurlijk een hogere vergoeding dan voor een wat oudere, kleine auto in de rustige tijd van het jaar. Is het voorstel je niet goed genoeg? Dan zit je nergens aan vast, je kunt gewoon weer annuleren. 

Hoe werkt zo'n garantievergoeding?

Simpel: wij bieden je dan naast je gratis parkeerplek, wasservice en shuttledienst een vast bedrag per maand, of je auto nou veel of weinig verhuurd wordt. Zo weet je zeker wat je auto oplevert.