<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

ParkFlyRent is dol op leaseauto's! Maar we helpen je wel graag om te zorgen dat je niet iets doet wat niet mag van je werkgever of leasemaatschappij. 

Wat vinden de leasemaatschappijen ervan?

ParkFlyRent benadert actief leasemaatschappijen om ze te informeren over de voordelen van onze dienstverlening voor hun klanten. Dat leidt ertoe dat veel leasemaatschappijen (o.a. BusinessLease, Athlon, Justlease, Privatelease.com en Kyotolease) autodelen al toestaan, zowel voor zakelijke lease als private lease. 

Hoe weet ik of ik mijn auto mag delen?

Dat kun je lezen in de mobiliteitsregeling van je werkgever, of in je leasecontract. Soms staat daarin dat alleen jij en je partner erin mogen rijden, of dat de auto niet verhuurd mag worden. Staat er niks van die strekking, dan mag je de auto dus gewoon bij ons parkeren. Staat er wel iets in? Dan kan dat zowel door de leasemaatschappij als door je werkgever erin zijn gezet. Vraag het dus even aan je collega bij HR of wagenparkbeheer of zij een uitzondering willen en kunnen maken voor ParkFlyRent. Je kunt ze daarbij verwijzen naar www.parkflyrent.nl/zakelijk voor meer informatie. Als je werkgever een uitzondering wil maken, is een ingevuld machtigingsformulier door een tekenbevoegde medewerker voor ons afdoende.

Als het vanuit de leasemaatschappij is, gaan wij graag met ze in gesprek voor jullie om het mogelijk te maken. Stuur ons dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld voor welke organisatie je werkt en welke leasemaatschappij jullie mee werken, dan gaan wij aan de slag!

De auto of het leasecontract staat op naam van mijn partner, kan ik die wel aanmelden?

Geen probleem! Wel vragen we je dan een door je partner ingevuld machtigingsformulier mee te nemen, inclusief een kopietje van zijn/haar paspoort zodat we de handtekening kunnen verifiëren. 

Ik betaal geen bijtelling, krijg ik dan geen naheffing als de auto verhuurd wordt?

Geen zorgen! We hebben de Belastingdienst gevraagd hoe zij ernaar kijken; zij geven aan dat de gebruikersovereenkomst tussen ParkFlyRent en de gebruiker afdoende bewijsmateriaal is om aan te tonen a) hoeveel kilometers er gereden zijn en b) dat die kilometers dus niet door de leaserijder gereden zijn en zodoende ook niet bij je privékilometers geteld kunnen worden. Bewaar de gebruikersovereenkomst dus bij je kilometerregistratie, dan zit je goed.

Wat gebeurt er met die kilometervergoeding?

Dat ligt aan de afspraken met je werkgever: in principe dragen zij de kosten van je auto en zou het logisch zijn dat de kilometervergoeding hun kant op gaat, maar als jij dat anders met je werkgever afspreekt is dat natuurlijk ook prima. Het gratis parkeren is jouw voordeel als je tijdens een vakantie bij ons parkeert, en het voordeel van je werkgever als je op zakenreis bent. Daarnaast is de shuttleservice naar het vliegveld sowieso jouw voordeel en we maken je auto van binnen en buiten schoon voor je.