<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account
autodelen parkflyrent parkeren schiphol

ParkFlyRent is een vorm van autodelen rondom Schiphol. Graag vertellen we je hier wat meer over de achtergrond daarvan.

Mobiliteit is belangrijk voor mensen. Autodelen haalt het gemak van een auto naar voren, met lagere lasten. Meer mensen kunnen zo gebruik maken van minder auto’s. Als het autodelen ervoor zorgt dat er minder auto’s worden geproduceerd, dan gaat het milieu flink vooruit.

Autodelen kan op meerdere manieren. Je kunt particulier autodelen, waardoor je het voordeel hebt dat de vaste kosten worden gedeeld met anderen. In Nederland bieden meerdere websites een platform waarbij vraag en aanbod van autodelen bij elkaar wordt gebracht. Voorbeelden van zulke platforms zijn WeGo en MyWheels, deze platforms organiseren ook de verzekering en pechhulp op dezelfde wijze als ParkFlyRent dat doet.

Traditioneler is het originele autodelen, waar Greenwheels al jaren succes mee heeft. Recentere addities als Car2Go maken het mogelijk om dat ook als een-richtingsverkeer te doen, waarbij je je huurauto na de rit gewoon laat staan op je bestemming in plaats van hem terug te brengen.

ParkFlyRent maakt het als eerste in Nederland mogelijk gratis te parkeren bij Schiphol, dankzij onze versie van autodelen bij Schiphol, waardoor je een hoop parkeerkosten kunt besparen als je op vakantie bent en er zelfs geld mee kunt verdienen! Terwijl jij lekker op vakantie bent wordt je auto gedeeld met anderen, zodat de auto niet onnodig stilstaat.

Lees er alles over op de site!

Homepage