<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Teamfoto2 jpg

Ons verhaal
ParkFlyRent ontstond in mei 2013 toen oprichter Niels de Greef samen met zijn vriendin Marlies op vakantie ging naar het mooie Sardinië om te genieten van de zon en de heerlijke pasta. Toen Niels parkeerde op de luchthaven, viel hem op dat hij meer aan parkeerkosten kwijt was, dan aan de kosten van het vliegtuig ticket. Eenmaal aangekomen op Sardinië, besloten Niels en Marlies een auto te huren om het eilandje te verkennen. De huurprijs van die auto was echter flink hoog, de ongedocumenteerde schades talrijk en de klantenservice om te huilen. Rondom die luchthaven zag Niels auto’s in alle soorten en maten die simpelweg stilstonden op de luchthavens. Dit kan slimmer en beter, dacht hij! En zo begon het verhaal van ParkFlyRent. 
 
Onze droom
Wij dromen van een wereld waarin reizigers zorgeloos auto's delen: een reiziger parkeert gratis bij ParkFlyRent Schiphol, dan huurt zij op de luchthaven van  Barcelona een voordelige Spaanse huurauto van ParkFlyRent Barcelona, terwijl ondertussen een toerist uit Canada haar auto huurt met zijn vrouw.
 
Inmiddels is onze ParkFlyRent service zo succesvol dat duizenden reizigers tot volle tevredenheid van de service gebruik hebben gemaakt, waarbij de geparkeerde auto's meer dan 70% van de tijd verhuurd worden. 
 
Over ons
ParkFlyRent biedt een unieke combinatie van autoverhuur-, parkeer- en ‘deelauto’ diensten op luchthavens. Op deze manier kunnen reizigers besparen op parkeerkosten en betalen andere reizigers minder voor een huurauto. Ook biedt ParkFlyRent de mogelijkheid aan auto leasebedrijven en haar zakelijke klanten om de kosten van stilstaande auto's te verminderen door de auto's voor hen te verhuren. Samen kunnen we mobiliteit duurzamer maken door beter gebruik te maken van bestaande capaciteit verminderen we stap-voor-stap de noodzaak om nieuwe huurauto's te produceren. Daarmee passen we naadloos in de sterk opkomende deeleconomie. 
 
 
Wij geloven namelijk in een intelligenter en duurzamer gebruik van bestaande transportmiddelen. Ook geloven we dat reizigers liever betalen voor goede service en gastvrijheid dan voor afschrijving en luchthavencommissies. Dat zien we ook keer op keer terug in de positieve reviews, tweets, mailtjes en kaartjes die we ontvangen van onze gasten. Ons talentvolle team groeit gestaag, en één auto per keer veranderen wij het huidige systeem van parkeren en auto's huren rondom luchthavens.  
 
Ook heeft het bedrijf sinds de oprichting reeds vele prijzen gewonnen en wist zich regelmatig te kwalificeren als finalist, waaronder: ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs, Connekt Affiliation, Junior Mercator Award, New Venture, Accenture Innovation Awards en Athlon Smart Mobility Award.
 
En die droom, die moet nog dit decennium realiteit worden. Daar werken we hard aan! 
 
Ons motto: "Zeg wat je doet, doe meer!"
 
Met gastvrije groet,
het team van ParkFlyRent