<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

logo autoschadeservice vermaire haarlem

Net voor je vakantie een deukje opgelopen? Of al maanden een krasje in je auto waar je maar niet aan toe bent gekomen om te laten repareren? ParkFlyRent helpt je graag. En nog gratis ook.

ParkFlyRent werkt samen met ASN Vermaire in Haarlem, een FOCWA-erkende en Eurogarant-gecertificeerde schadehersteller. Terwijl jij op het strand ligt of dat leuke museum verkent, kan ASN je auto repareren. Als de verzekering de schade dekt, is dat zelfs helemaal kosteloos: ASN verhaalt dat direct op de verzekering, en ParkFlyRent rekent er ook niks voor. Gewoon, een stukje service dus. 

Iets voor jou?

Meld je dan aan voor een gratis parkeerplekje, selecteer bij de vragen over schade aan je auto 'grotere/structurele schade' en omschrijf je schade, liefst incl. foto, en vermeld dat je interesse hebt in schadeherstel door ASN. Als je de auto vervolgens op de dag van vertrek inlevert bij ons, maken wij detailfoto's en vragen ASN contact met je op te nemen over schadeafhandeling. Nadat je goedkeuring aan hen hebt gegeven voor herstel, haalt ASN de auto bij ons op en zorgt dat deze weer terug is voor je terugkomt.

Wanneer is het gratis?

Het schadeherstel is kosteloos indien het door de verzekering van een eventuele tegenpartij gedekt wordt, of door je eigen casco verzekering (let op, afhankelijk van je verzekering kan dit wel gevolgen hebben voor je schadevrije jaren). Indien dit niet het geval is contacteert ASN je met een offerte, die je dan wel of niet goed kunt keuren. 

Het parkeren is ook gratis bij schadeherstel; wij plannen het herstel in op de dagen dat de auto niet verhuurd is, en proberen je verder ook nog een zo hoog mogelijke parkeeropbrengst te bezorgen.

Alleen indien je auto voor ons niet verhuurbaar is door de schade en je er na de offerte van ASN voor kiest om de auto niet te laten herstellen, brengen wij je wel parkeerkosten in rekening; daarbij houden we altijd erg scherpe tarieven aan. 

En als een huurder nou schade maakt?

Dat komt gelukkig niet zo vaak voor, maar kan natuurlijk wel gebeuren. Tot nu toe betrof dat vooral kleine krasjes. Wij streven naar volledige ontzorging van onze parkeerders, en dat lukt dankzij voorrangsafspraken met ASN: meer dan 80% van de schades die we tot nu toe hebben gehad hebben we volledig kunnen herstellen voor de eigenaar van de auto terug kwam. Vaak zijn daarbij ook nog al bestaande krasjes meegenomen. 

Uiteraard is de all-risk dekking van de ParkFlyRent Bovemij verzekering van toepassing op de verhuur, zodat je daarbij geen zorgen hoeft te maken om je dekking of je schadevrije jaren. Indien het ons niet lukt om niet-rijdbare schade te herstellen voor je terug bent, krijg je van ons kosteloos een vervangende auto mee tot we de auto wel hebben kunnen herstellen. Bij rijdbare schade krijg je de auto mee en maken we een afspraak voor schadeherstel voor je op een locatie in jouw woon/werkomgeving op een dag die jou uitkomt, inclusief vervangend vervoer tijdens herstel.